III. ETT műhely Győrben

Publikálva: 2017. október 10.

2017. október 4-5-én a Külgazdasági és Külügyminisztérium Határ Menti Fejlesztések és Együttműködések Főosztálya és az Arrabona EGTC közös rendezésében, a KÖFOP 3.3.3-15-2016-00002 projekt támogatásával került megrendezésre idén harmadik alkalommal az ETT-műhely

A műhelytalálkozót Fekete Dávid Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, és Sárkány Péter, az Arrabona EGTC igazgatója nyitotta meg. A műhelytalálkozó első napján elhangzott előadások témája volt a jogi akadálymentesítési projekt előrehaladása, a 2017. szeptember 20-21-i brüsszeli Cross-Border konferencián elhangzottak ismertetése, az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program 3. prioritás tengelyével kapcsolatos aktuális tudnivalók áttekintése, végül az Arrabona EGTC bemutatása, elsősorban a nyertes pályázatok szemszögéből. Ezt követően sor került a KKM munkatársaival az aktuális határon átnyúló együttműködéseket érintő témák átbeszélésére is. Végül a nap hivatalos részének zárásaként projekthelyszínen való látogatásra került sor.

A műhelytalálkozó második napján bemutatkozott a legújabban nyilvántartásba vett társulás, a MURABA ETT. Ezt követően egy fél napos tréning keretében a pályázatírói és pályázat értékelői szempontból gyakorlati tudnivalók, így többek között  tapasztalatok, jó gyakorlatok, tipikus pályázói hibák bemutatására került sor.

Jogi Akadálymentesítési Projekt Előrehaladása (CESCI)

Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program 3. prioritás tengelyével kapcsolatos tudnivalók (Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program Közös Technikai Titkárság)

Bemutatkozik az Arrabona ETT -1, 2, 3

Tapasztalatok, jó gyakorlatok pályázatírói szemszögből1, 2 (HBH Stratégia és Fejlesztési Kft.)

Bemutatkozik a MURABA ETT 

Menü

Főoldal

Navigáció